• Voor 16:00 besteld, bezorgd binnen 1 werkdag
 • 14 dagen bedenktijd
 • Gratis verzending boven €50,-

  Cold Steel Recon 1, Plain Edge zakmes

  Merk:Cold Steel Model:Recon 1 PE
   € 99,85

  Niet op voorraad

  • Gratis verzending
  • Voor 16:00 besteld, binnen 1 werkdag in huis
  • 14 dagen bedenktijd
  Beschrijving
  Extra informatie
  Accessories
  Beoordelen
  Voordeelbundels

  Beschrijving

  Cold Steel Recon 1, Plain Edge zakmes is een uiterst scherp zakmes, van een van de grootste fabrikanten uit Amerika op het gebied van messen. Dit zakmes kenmerkt zich door zijn opvallend platte design, ondanks het platte design is de Recon 1 Tanto zeer duurzaam en sterk. Zo heeft Cold Steel met deze Recon 1 series ervoor gezorgd dat er in de mes industrie een nieuwe hoge standaard wordt gehaald, die ook nog eens bewijst dat een dergelijk mes helemaal niet duur hoeft te zijn.

  De Cold Steel Recon 1 is een zakmes dat zo hard is als diamand en zo goed snijdt als een mes door de boter. Elk facet van dit mes is zo ontworpen dat het zelfs de sterkste krachten kan weerstaan. Het blad is gemaakt van geïmporteerd Japans AUS-8A roestvrij staal, dat gehard is door vacuüm warmte en uitgehard is door temperaturen van onder nul. De handgreep is gemaakt van G-10 laminaat schalen die kunstzinnig vormgegeven zijn, daarbij is er met zorg gekeken naar de structuur van de grip. Dit zorgt voor een optimale grip, waardoor de Recon 1 nooit uit uw hand zal glijden. Om uw handen te beschermen tegen dit vlijmscherpe mes, is er gekozen voor het gepatenteerde Tri Ad Lock. Dit vergrendelingssysteem zorgt ervoor dat het mes niet kan dicht klappen wanneer u ermee bezig bent.

  Om elke taak te kunnen volbrengen is het mes afgewerkt met een Tuff-Ex afwerking, hierop zijn testen uitgevoerd waarbij is aangetoont dat deze coating drie grote voordelen heeft.
  Nummer 1, het helpt aanzienlijk om uw mes te beschermen tegen roest. Ten tweede reflecteerd het geen licht, waardoor dit mes uitstekend is voor tactische toepassingen.
  Het laatste en grootste voordeel is dat het mes oppervlak veel gladder is en veel makkelijker in een voorwerp snijdt.

  De Cold Steel Recon 1 Tanto is gemakkelijk met één hand te openen, door haar duim clip. Zo heeft u binnen enkele seconden het mes bij de hand.

  Zowel voor links- als voor rechtshandige mensen is dit een fijn mes, u kunt namelijk de draag clip verstellen naar vier plaatsen op het mes.

  Dun, licht, scherp en ongeloofelijk taai is de Recon 1 en in staat om u te helpen in elk mogelijke situatie!

  SPECIFICATIES:

  Staalsoort: AUS8a

  Blokkering: Tri-Ad lock

  Lengte totaal: 25 cm

  Lemmet lengte: 10 cm

  Lemmet dikte: 3,5 mm

  Handvat lengte: 15 cm

  Gewicht: 145 gram

  Extra informatie

  ModelRecon 1 PE
  Lengte open20 - 25 cm
  Lengte Lemmet0 - 10 cm

  Accessories

   Beoordelen

   Review this product

   de Jager
     Mooi mes, goed scherp en kan veel hebben.
     Prima service, levering binnen 24 uur.